Αισθητική και αδυνάτισμα: Μύθοι & Αλήθειες

Αλήθειες

Η αισθητική μπορεί να βοηθήσει:

– άτομα υπέρβαρα που δεν μπορούν να γυμναστούν ή που πρέπει να ξεπρηστούν πριν από κάποιο χειρουργείο, άτομα που δεν προλαβαίνουν το γυμναστήριο ή δεν τους αρέσει να πηγαίνουν σε αυτό. Επίσης, μπορεί να βοηθήσει άτομα που χρειάζονται ενδυνάμωση του μυικού τους τόνου.

– στο αδυνάτισμα:σε συνδυασμό με διατροφή και ήπια άσκηση (όταν γίνεται), ενεργοποιείται ο βασικός μεταβολισμός αυξάνοντας τις καύσεις του οργανισμού. Αυτό συνήθως γίνεται με λεμφικό μηχάνημα ή θερμοκουβέρτα ή ένα δυνατό πολυμηχάνημα.

– στο μάζεμα πόντων (σύσφιξη): αυτό γίνεται με ειδικά ρεύματα ή ραδιοσυχνότητες σε συνδυασμό με σωστή διατροφή (όχι δίαιτα).

– στην αισθητική όψη του δέρματος με κυτταρίτιδα ή μέτρια χαλάρωση. Για την κυτταρίτιδα χρησιμοποιούνται κυρίως το μασάζ, τα φύκια, οι υπέρηχοι, ρεύματα και τώρα τελευταία η μεσοθεραπεία που είναι πιο επώδυνη και πιο ακριβή μέθοδος.

– ιδιαίτερα μπορεί να βοηθήσει άτομα που έχουν μπλοκαρισμένο μεταβολισμό, όπως πχ μετά από εγκυμοσύνη, στην εμμηνόπαυση ή μετά από λήψη κορτιζόνης κτλ.

– άτομα που έχουν πρόβλημα με τοπικό πάχος και δεν μπόρεσαν να το αντιμετωπίσουν με δίαιτα και γυμναστική μπορούν να βοηθηθούν σημαντικά από την πιο σύγχρονη μέθοδο της αισθητικής,την κρυολιπόλυση, αρκεί το μηχάνημα που θα κάνουν να είναι ένα αξιόπιστο της αγοράς με πολλαπλές δυνατότητες.

– μπορεί να δώσει αποτελέσματα στο αδυνάτισμα πιο γρήγορα από ότι δίνει το γυμναστήριο άσχετα που το δεύτερο αποτελεί έναν πιο υγιή τρόπο δεν είναι το ίδιο ευχάριστος για όλους.

Μύθοι

Η αισθητική δεν μπορεί να πετύχει:

– Απώλεια κιλών μόνο με την χρήση μηχανημάτων. Αυτό μόνο η διατροφή το επιτυγχάνει.
– Γράμμωση ή ανόρθωση των προβληματικών σημείων.
– Μόνιμο αποτέλεσμα ή σύσφιξη. Tίποτε δεν διαρκεί για πάντα.
– Θαύματα ή μη ρεαλιστικούς στόχους. Δεν μπορεί να σας μεταμορφώσει σε μοντέλα, ούτε να αλλάξει την κατασκευή του σώματος σας, ούτε να αδυνατίσετε υπερβολικά μέσα σε 1 μήνα, ούτε να σας εξαφανίσει την κυτταρίτιδα 100%.(Ούτως ή άλλως όλα αυτά και ειδικά το τελευταίο, δυστυχώς δεν μπορεί να επιτευχθεί με κανέναν τρόπο)

Εάν τυχόν έχετε κάποιες απορίες στο συγκεκριμένο θέμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας