Ραδιοσυχνότητες RF

Στην αισθητική οι ραδιοσυχνότητες εφαρμόζονται στο δέρμα μέσω πόλων για τη θέρμανση των βαθύτερων στοιβάδων του δέρματος και του υποδόριου λίπους. Οι θεραπείες αυτές έχουν στόχο την γένεση κολλαγόνου από τους ινοβλάστες στο χόριο. Η ενέργεια των Ραδιοσυχνοτήτων RF θερμαίνει το χόριο και τα υποδόρια στρώματα ταυτόχρονα αναγκάζοντας τις υφιστάμενες ίνες κολλαγόνου να συσπαστούν επιτυγχάνοντας κατ αυτό τον τρόπο την επιθυμητή σύσφιγξη του δέρματος. Επιπλέον η ενέργεια του Ραδιοσυχνοτήτων RF αυξάνει τον μεταβολισμό των ινοβλαστών, οι οποίοι παράγουν διαρκώς νέες ίνες κολλαγόνου επιτυγχάνοντας φυσικό αποτέλεσμα με διάρκεια.

Κατά την εφαρμογή θα νιώσετε στην αρχή μια βαθιά αίσθηση θερμότητας, καθώς η ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων εφαρμόζεται καταρχήν στο δέρμα σας και δρα στους υποδόριους ιστούς. Αυτή η βαθιά αίσθηση θερμότητας μας δείχνει ότι το κολλαγόνο σας και ο λιπώδης ιστός έχει περιέλθει στην κατάλληλη, αποτελεσματική θερμοκρασία. Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία. Γιαυτό προτείνουμε με τα πρώτα σημάδια γήρανσης του δέρματος, όπως η μείωση της σφριγηλότητας του δέρματος η χαλάρωση και λεπτή ρυτίδωση να επιλέγει κανείς να ακολουθήσει τέτοιου είδους μη επεμβατικές αισθητικές θεραπείες, με σκοπό να αποτρέψουν τη φθορά του χρόνου και να καθυστερήσουν τις περισσότερο επεμβατικές, ενέσιμες ή χειρουργικές θεραπείες.

Η ραδιοσυχνότητα επικεντρώνεται μόνο στην περιοχή που εφαρμόζεται. Δεν απαιτείται μεγάλη ισχύς, χάρη στη λόγω της στοχευόμενης δράσης του δεν προκαλεί καμία ενόχληση, ούτε πόνο.

Άμεσα αποτελέσματα, ορατά από την πρώτη συνεδρία.

Η θεραπεία σύσφιξης ραδιοσυχνοτήτων RF ενδείκνυνται σε θεραπείες προσώπου για:

  • Bελτίωση του περιγράμματος του προσώπου,
  • σύσφιξη του δέρματος του προσώπου,
  • μείωση του διπλοσάγονου,
  • λείανση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων ακόμα και ευαίσθητων περιοχών του προσώπου που δεν μπορούσαν πριν να αντιμετωπιστούν χωρίς πόνο ή τραυματισμό, όπως η περιοχή γύρω από τα μάτια και γύρω από τα χείλη.