Θεραπείες ανάπλασης προσώπου

Φωτοανάπλαση

Η λειτουργία του μηχανήματος βασίζεται στη διαδικασία της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης κατά την οποία οι στιγμιαίοι παλμοί φωτός που εκπέμπονται απορροφούνται από στοχευμένα χρωμοφόρα προωθώντας με αυτόν τον τρόπο συγκεκριμένες βιολογικές διαδικασίες για να επιτύχουμε το επιθυμητό κλινικό αποτέλεσμα.

Με την κεφαλή φωτοανάπλασης και μήκος κύματος στα 570mm οι στόχοι εκπομπής είναι η μελανίνη, η αιμοσφαιρίνη και οι ινοβλάστες. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνουμε την αιματική ροή, τον ρυθμό φυσικής ανάπλασης του δέρματος καθώς και του ινοβλάστες με αποτέλεσμα ένα πιο υγιές και σφριγηλό δέρμα.

Χρησιμοποιείται για λεπτές γραμμές και ρυτίδες, υπερμελαγχρώσεις και σε ενεργή ακμή

Φυτικό peeling

Καθαρίζει το δέρμα σε βάθος, αφαιρεί το υπερβολικό σμήγμα, και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, ενώ απαλύνει τις λεπτές ρυτίδες, τους λεκέδες, τα σημάδια και τις ατέλειες του δέρματος

Βιταμίνη C

Η θεραπεία αυτή έχει ως αποτέλεσμα την αποκατάσταση καθώς και την πρόληψη της βλαπτικής επίδρασης των ελευθέρων ριζών με αποτέλεσμα την ενυδάτωση του δέρματος, τη βελτίωση της υφής και της ελαστικότητας του, καθώς και σημαντική μείωση των μελαγχρώσεων.