Θεραπείες αντιγήρανσης

ΟΞΕΑ ΦΡΟΥΤΩΝ

Αυτή η θεραπεία με οξέα φρούτων που απευθύνεται σε κάθε τύπο δέρματος και εφαρμόζεται για την πρόληψη και επιβράδυνση της διαδικασίας της “βιολογικής γήρανσης”. Το γλυκολικό οξύ που περιέχεται στη θεραπεία, παρέχει μέγιστη και πιο ομαλή απολέπιση, ενώ ένας μοναδικός συνδυασμός από αντιοξειδωτικά, αντιφλεγμονώδη και ενυδατικά συστατικά, βελτιώνει άμεσα την υφή και τον τόνο του δέρματος, επαναφέροντας τη λάμψη και νεανικότητα του.

Αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά για την αγωγή του δέρματος

  • Δέρμα με πλεονάζουσα λιπαρότητα και διεσταλμένους πόρους
  • Δέρμα με έλλειψη φωτεινότητας και λάμψης
  • Εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων

Οφέλη από την εφαρμογή της θεραπείας

  • Παρέχει την μέγιστη δυνατή απολέπιση
  • Καθαρίζει σε βάθος τους πόρους, χωρίς να προκαλεί ερεθισμό ή ερυθρότητα στο δέρμα
  • Ενισχύει τη διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων

ΧΑΒIAΡΙ

Aναζωογονητική συσφικτική θεραπεία βασισμένη στις ιδιότητες των: caviar extract (εκχυλίσματος χαβιαριού), συνενζύμου Q10, λιποσωμάτων, φυτικών εκχυλισμάτων, ειδικού λιποπεπτιδίου, φυτικών πρωτεϊνών, μίγματος ceramides, βιταμίνης C, βιταμίνης A, βιταμίνης E κλπ.

Τα συστατικά των προϊόντων της θεραπείας βοηθούν στη δέσμευση των ελεύθερων ριζών, στη αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος, στη διέγερση της σύνθεσης κολλαγόνου στους ινοβλάστες. Τα αποτελέσματα είναι αντιρυτιδικά, ενυδατικά αναζωογονητικά, συσφικτικά και προστατευτικά και το δέρμα αποκτά νεανική λάμψη.

ΣΤΑΦΥΛΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Αντιρυτιδικά μόρια από σπόρους κόκκινων σταφυλιών, βιταμίνη C , βιταμίνη Α, πρωτεΐνες γάλακτος κλπ. Αποτελείται από 3 προϊόντα τα οποία:

  • Δεσμεύουν τις ελεύθερες ρίζες και τονώνουν το δέρμα. Περιέχουν ουσίες που αναζωογονούν τα κύτταρα
  • Προσφέρουν ενυδάτωση, οξυγόνωση και αντιρυτιδική περιποίηση. Αυξάνουν την ελαστικότητα του δέρματος και το κάνουν φωτεινότερο. Περιέχουν εκχύλισμα αμπέλου.
  • Τονώνουν και μέσω του εκχυλίσματος κόκκινης αμπέλου, ντομάτας και δενδρολίβανου που περιέχουν, εμποδίζουν τη διάσπαση του κολλαγόνου και της ελαστινης.

Ενδείκνυται για έντονη ενυδατική δράση σε δέρματα ξηρά και άτονα τα οποία έχουν πρόβλημα ρυτίδων. Βοηθά στην σύνθεση νεοκολλαγόνου το οποίο είναι απαραίτητο για την αντικατάσταση του ήδη υπάρχοντος το οποίο αποικοδομείται καθημερινά.

ΕΚΜΑΓΕΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Πρόκειται για μια αρκετά αποτελεσματική θεραπεία η οποία απομακρύνει τις τοξίνες και αυξάνει τον κυτταρικό μεταβολισμό. Είναι ιδανική αντιρυτιδική και συσφικτική θεραπεία. Αποτελείται από μια μάσκα θερμαινόμενη, που όταν τοποθετηθεί στο πρόσωπο αυξάνει η θερμοκρασία του, με αποτέλεσμα να έχουμε αντίστοιχα αύξηση της επιφανειακής μικροκυκλοφορίας, καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων και αύξηση του κυτταρικού μεταβολισμού. Καθώς κρυώνει, δημιουργείται τόνωση στο δέρμα που συσφίγγει τους πόρους. Καθώς σκληραίνει, η σύσφιξη δημιουργεί ένα καταπληκτικό lifting.

Στο τέλος της θεραπείας, το δέρμα δείχνει ξεκούραστο και απαλό. Το οβάλ του προσώπου έχει μορφοποιηθεί και δείχνει νεότερο. Η θεραπεία  μπορεί να εφαρμοστεί σε ξηρά, αφυδατωμένα δέρματα, σε ώριμα δέρματα με ρυτίδες και άτονα δέρματα.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ

Προσφέρει ανακούφιση, δροσιά, βοηθά τους μαύρους κύκλους ν΄ απαλυνθούν αρκετά και μαλακώνει τις μικρές ρυτίδες που τείνουν να σχηματίσουν το πόδι της χήνας. Το φύλλο κολλαγόνου, όταν εμποτιστεί με λοσιόν και τοποθετηθεί στην περιοχή πάνω και κάτω από τα μάτια, δημιουργεί ένα ομοιόμορφο στρώμα υγρασίας και ινών κολλαγόνου, το οποίο συμβάλλει στη βελτίωση της αισθητικής εμφάνισης του δέρματος