Κρυολιπόλυση – Cryocool Med

Nέα μη επεμβατική μέθοδος λιποκαταστροφής με το αυθεντικό μηχάνημα CRYOCOOL-MED, την εξέλιξη της κρυολιπόλυσης που συνδυάζει ζέστη και κρύο σε μια θεραπεία, την πιο επαναστατική στην αισθητική ιατρική. Η θεραπεία ολοκληρώνεται συνήθως σε 3 επισκέψεις χωρίς παρενέργειες ανά 35 περίπου μέρες και διαρκεί από 45-60 λεπτά. Το μόνο μηχάνημα που χρησιμοποιεί το πατενταρισμένο σύστημα “thermo contrast” που επιτρέπει την ταχύτερη ενεργοποίηση του μεταβολισμού και την αποβολή των τοξινών και μείωση του τοπικού λίπους έως 33%.

H κρυολιπόλυση βασίζεται σε εκτεταμένη έρευνα του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, πάνω στις μη επεμβατικές μεθόδουσς λιπογλυπτικής. και έχει πάρει την έγκριση του αυστηρού στους ελέγχους Αμερικανικού Οργανισμού Φαρμάκων ( FDA ).

Με δύο κεφαλές που δημιουργούν υποπίεση και αναρροφούν την περιοχή του τοπικού πάχους πραγματοποιώντας ισχυρη ψυξη απο -5 έως -10 βαθμούς κελσίου αποδομώντας έτσι μόνο τα λιποκύτταρα, αφήνοντας όλους τους άλλους ιστούς ανέπαφους.

Έτσι, η μέθοδος εκμεταλλεύεται τη διαφορετική ευαισθησία των λιποκυττάρων στο κρύο σε σχέση με άλλα κύτταρα του σώματος. Οι ομάδες των λιποκυττάρων της θεραπευόμενης περιοχής όταν εκτείθενται σε ελεγχόμενη χαμηλή θερμοκρασία αποπίπτουν, χωρίς να βλάπτονται οι γύρω ιστοί ( δέρμα, αγγεία, νεύρα, μύες, κτλ ).

Έτσι επιτυγχάνουμε τη φυσική απομάκρυνση μέρους των λιποαποθηκών από τα “επίμαχα” σημεία.

Το λίπος αποβάλλεται από τον οργανισμό φυσικά, μέσω του μεταβολισμού, μέσα σε λίγες μέρες.